Bağımlılıkla mücadelede ‘Ben olsaydım’

“Ben Olsaydım” temasıyla 81 il genelinde gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay sonuçlarının paylaşılması amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl/İlçe çalıştayları değerlendirme şurası tamamlandı.

  • Sağlık
  • 22 Ekim 2022 17:49
  • Güncelleme : 22 Ekim 2022 17:49
Bağımlılıkla mücadelede ‘Ben olsaydım’

YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI 
Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulunca Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilen toplantı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açılış konuşmaları ile başladı. Toplantıya Kırıkkale’yi temsilen Vali Yardımcısı Ahmet Ferhat Özen, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halil Bakır katıldı.

UYUŞTURUCUNUN ZARARLARI ANLATILDI 
İki gün süren şurada bağımlılıklar konusunda ülke genelinde yapılan çalıştay sonuçları her bir çalışma gurubu içerisinde uzmanlar tarafından değerlendirilirken, bilimsel temellere dayanılarak ileriye dönük bağımlılıkla mücadele stratejilerinin belirlenmesi ve uluslararası uygulamalarla kıyaslanarak şekillendirilmesi yönünde çalışmalar yapıldı.  

HUZUR KÖY PROJESİ, UMUT PROJESİ
Toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş tarafından çalışma gurubundaki katılımcılara başka illere örnek olabilecek Kırıkkale, yürüttüğü Huzur Köy Projesi, Umut Projesi Mobil Ekip Uygulaması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Geri bildirimlerin ve önerilerin paylaşıldığı Bağımlılıkla Mücadele Şurası, her bir çalışma grubunun sonuç raporlarını sunmalarıyla tamamlandı.

İyot eksikliği hastalıklara yol açabilir 
İlginizi Çekebilir

İyot eksikliği hastalıklara yol açabilir 

Kırıkkale’ye tam donanımlı iki adet UMKE aracı tahsis edildi
İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye tam donanımlı iki adet UMKE aracı tahsis edildi

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

31120

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER