Bahadır Karayel, aday adaylığını açıkladı

MHP’de resmi başvurular 15 Aralık itibariyle sona erecek. Bu kapsamda siyasi arenanın hareketli günler yaşandığı MHP’de Kırıkkale’nin yakından tanıdığı iş insanı Bahadır Karayel, MHP’den aday adaylığını açıkladı.

  • Siyaset
  • 09 Aralık 2023 22:02
  • Güncelleme : 09 Aralık 2023 22:02
Bahadır Karayel, aday adaylığını açıkladı

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayımız Sayın Bahadır Karayel partimizi ziyaret ederek, aday adaylık başvurusunu gerçekleştirmiştir. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.
 

SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH'TAN

Sevgi Yolu üzerinde kendini destekleyen kalabalığa hitap eden Karayel, Kırıkkale’nin daha iyi hizmet alabilmesi amacıyla bu yola çıktığını dile getirdi. Sağanak yağmura karşı büyük sevgi gösterileri arasında konuşmasını sürdüren Karayel, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. Islanıp bizleri beklediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Benim ismimin anlamı cesur, yiğit ve savaşçı demek. İnşallah bu adaylık bana nasip olursa Kırıkkale Belediyesi’nin MHP’li bir belediye olması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.

HALİL ÖZTÜRK'TEN DESTEK

Karayel’i çıkmış olduğu bu yolda tebrik eden MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Böylesine yağmurlu ve bereketli bir günde kutsal bir yolculuğa çıkan Bahadır Karayel kardeşimizi tebrik ediyorum. Kırıkkale sokaklarında adım adım geziyorum ve artık Kırıkkale halkının MHP belediyeciliğini özlediğini görüyorum. Bu adaylığı Allah kime nasip eder bilemiyorum ama Bahadır kardeşimiz bizim gönlü güzel, yüreği mert, yiğit bir dava arkadaşımız

"Aday arkadaşımız kim olursa olsun MHP olarak bütün inanmışlığımız, azmimiz ve kararlılığımızla Kırıkkale Belediyesi’ni kazanmak için elimizden gelen çaba ve gayreti en iyi şekilde göstereceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı Kırıkkale Belediyesi’nde MHP’li bir Belediye Başkanımız olacaktır. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber yürüyeceğiz. Bizler hem adaylarımıza hem davamıza hem de vatandaşımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Haber: Viyan Şen

Bahadır Karayel, aday adaylığını açıkladı Bahadır Karayel, aday adaylığını açıkladı Bahadır Karayel, aday adaylığını açıkladı

KONGRE MERKEZİNE KAVUŞUYOR
İlginizi Çekebilir

KONGRE MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşümde müjde üstüne müjde
İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşümde müjde üstüne müjde

Ak Parti'den birlik beraberlik mesajı
İlginizi Çekebilir

Ak Parti'den birlik beraberlik mesajı

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

15805

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER