Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Bahattin Akyön Yenigün Gazetesi'ni ziyaret etti. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’ye yeni oluşum dolayısıyla tebriklerini iletti. Aday adaylık sürecinde yaptıkları çalışmalardan da söz etti.

  • Siyaset
  • 12 Aralık 2023 18:11
  • Güncelleme : 14 Aralık 2023 21:47
Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti

TEBRİK ETTİ

Güçlerini birleştiren Yenigün Gazetesi  ve Gazetekale’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayı Bahattin Akyön Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen’i ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi tebrik etti. Gerçekleşen görüşme sonrası Yenigün Gazetesi birimlerini ziyaret eden Ak Partili aday adayı Akyön, Yenigün Gazetesi kadrosuna çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar ve projeleri konusunda bilgiler veren Akyön, esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını vurguladı.

 

ALTYAPI SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Göreve gelmesi durumunda hayata geçireceği projelerden söz eden Ak Partili aday adayı Akyön “Altyapı Seferberliği, Kanal Kırıkkale, Lojistik Üs Kırıkkale, Mutluluk Vadisi, Uluslararası Kültür, Spor, Kongre ve Fuar Merkezi, Selam Kapıları ve AVM’ler. İlk olarak ve ivedilikle şehrimizin su, kanalizasyon, yol sorunları gibi tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz. Kırıkkale’yi İnsanlarımızın huzurla yaşayacağı düzenli, sorunsuz bir yer haline getireceğiz. Kanal Kırıkkale projesi ile şehrimiz yeşillikler içinde su sporları dahil pek çok aktivitenin yapılabileceği devasa bir yaşam alanı kazandıracağız ve bu sayede turist sayısını artırırken halkımızın ekonomik ve sosyal olarak daha iyi noktalara taşıyacağız. Şehrimizin coğrafi konum avantajını değerlendirerek ve gerekli altyapıyı oluşturarak Lojistik Üs Kırıkkale projesiyle 46 ilin geçiş noktasında olan Kırıkkale’nin ticari değerine değer katacağız.

 

KIRIKKALE'Yİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Mutluluk Vadisi projemiz ise Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Sosyal, kültürel, eğlence, spor alanlarıyla donatacağımız vadi projesi ile şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Dünyanın ve Türkiye’nin büyük kongre ve fuarlarını bu proje ile şehrimize taşıyacağız. Uluslararası Kültür, Spor, Kongre Ve Fuar Merkezi sayesinde tiyatro, konser ve çeşitli gösterilerin icra edilebileceği büyük bir kongre salonunun yanı sıra fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, kapalı spor salonu bulunacak olan bu kompleks yapı, Türkiye’nin, dünyanın ve ilimizin sosyal ve kültürel faaliyetleri için buluşma noktası olacaktır. Selam kapıları ve AVM’LER projesi Kırıkkale’yi 46 ilin geçiş güzergahı olması hasebiyle ticari ve turistik bir merkez haline getirecek, şehrimizin zenginleşmesine büyük katkı sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Haber: Viyan Şen

Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti Bahattin Akyön'den Yenigün Gazetesi'ne hayırlı olsun ziyareti

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist, silahlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi"
İlginizi Çekebilir

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist, silahlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi?'
İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi?'

Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem
İlginizi Çekebilir

Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

58444

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER