Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor

Yahşihan Belediye başkanı Osman TÜRKYILMAZ, depremzedeler için başlattığı '50 konteyner kampanmayası' tüm hızıyla devam ediyor

  • Gündem
  • 26 Şubat 2023 23:02
  • Güncelleme : 26 Şubat 2023 23:15
Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor

Depremzedelerin yaralarının sarılması için depremin ilk günü Konut Tipi Konteyner kampanyası başlatan Yahşihan Belediyesi'nin kampanyası devam ediyor. Kampanya çerçevesinde hedefe adım adım yaklaşılırken, 50 konteyner hedefinden 29’unun tamamlandığı belirtildi. Başkan Türkyılmaz çektiği video ile yapılan konteynerleri tanıttı. 

 
Yahşihan Belediyesi tarafından depremzedelere destek amacıyla başlatılan Konut Tipi Konteyner kampanyası emin adımlarla hedefine ilerliyor. 50 konteyner hedefiyle başlatılan kampanya çerçevesinde şuana kadar 29 konteyner toplanırken, kalan 21 konteyner için yardımseverlerin desteğinin beklendiği hatırlatıldı. Aksaray'a gidip konteyner yapımını yerinde inceleyen Türkyılmaz, çekmiş olduğu video ile konteyneri tanıttı. Konteyner kampanyası hedefine ulaşmak için Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz tarafından canlı yayında kampanya başlatılacak. Canlı yayına Kırıkkale'nin tanınmış simaları katılarak kampanyaya destek olacak.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz  tarafından yapılan açıklamada “Deprem bölgesi için sizlerden gelen bağışlarla yaptırdığımız Konut Tipi Konteynerlerimizi inşallah en kısa zamanda teslim edeceğiz. Kampanyamıza başladığımızdan bu yana çocuğundan yanlışına yardımlar geliyor. Hepsinden Allah razı olsun. Bağış kampanyamızı en kısa zamanda sonlandıracağız. Az çok demeden 1 TL bile olsa yardımda bulunan herkese saygılar sunuyorum. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Konteyner bedelleri için bu hafta canlı yayında kampanya başlatacağız. Umarım hedefimize ulaşırız. Kampanyaya destek vermek isteyenler için ibanımız TR330001200967400007000028 HalkBank Yahşihan Belediyesi” ifadelerine yer verildi.

HABER:MUSTAFA ŞEN

Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor Depremzedeler için konteyner kapmanyası devam ediyor

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçları Resmi Gazete'ye gönderildi
İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçları Resmi Gazete'ye gönderildi

ETİLER VE YENİMAHALLE’YE KİLİT PARKE YAPILIYOR
İlginizi Çekebilir

ETİLER VE YENİMAHALLE’YE KİLİT PARKE YAPILIYOR

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

51097

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER