İl Sağlık Müdürü AĞIRTAŞ, Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, Çelebi ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında içerisinde TSM, 1-2 hekimli ASM ve 112 ASHİ’nin bulunacağı Entegre Sağlık Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

  • Sağlık
  • 18 Eylül 2023 12:10
  • Güncelleme : 18 Eylül 2023 12:10
İl Sağlık Müdürü  AĞIRTAŞ,  Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında  İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, Çelebi ilçesinde yapımı devam eden sağlık tesisimize yapmış olduğu inceleme ziyaretlerine ilk olarak görevli personeli ziyaret ederek başladı. Mevcutta hizmette bulunan İlçe Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli personeli ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, burada bir süre tüm personel ile sohbet etti. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, daha sonra Çelebi Belediye Başkanı Yaşar ERDEMİR’i makamında ziyaret ederek, ilçenin sağlık durumu ve sağlık alanında yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından yakın zamanda tamamlanması planlanan sağlık tesisi inşaatına geçen İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ ve Belediye Başkanı Yaşar ERDEMİR, burada sağlık merkezi yüklenici firmanın sorumlularından bilgiler aldı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen AĞIRTAŞ ve ERDEMİR, inşaatın tamamlanması ile birlikte tesisin ilçeye sağlık açısından önemli değeler katacağını belirtti. 

Konu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, 2 bin 933 metrekare arsa alana sahip tesisin yakın zamanda teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. 12 Milyon 443 Bin TL’ye tamamlanacak 1200 metrekare kapalı alana sahip binanın içerisinde Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun bulunduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Murat AĞIRTAŞ, tesisin tamamlanması ile birlikte vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verileceğini ifade etti. 

Haber: Viyan Şen

İl Sağlık Müdürü  AĞIRTAŞ,  Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında  İncelemelerde Bulundu İl Sağlık Müdürü  AĞIRTAŞ,  Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında  İncelemelerde Bulundu İl Sağlık Müdürü  AĞIRTAŞ,  Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında  İncelemelerde Bulundu İl Sağlık Müdürü  AĞIRTAŞ,  Çelebi Entegre Sağlık Tesisi İnşaatında  İncelemelerde Bulundu

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim: "Kask siparişi verdim" bahanesi cezadan kurtaramadı
İlginizi Çekebilir

Motosiklet sürücülerine sıkı denetim: "Kask siparişi verdim" bahanesi cezadan kurtaramadı

Yıllardır beklenen hayaller gerçek oldu: Hacı adayları kutsal toprak yolcusu
İlginizi Çekebilir

Yıllardır beklenen hayaller gerçek oldu: Hacı adayları kutsal toprak yolcusu

YAHŞİHAN BELEDİYESİ'NDEN HOŞ GELDİN İKRAMI
İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN BELEDİYESİ'NDEN HOŞ GELDİN İKRAMI

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

31521

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER