Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, soğuk hava şartlarında sahipsiz köpeklerin korunması ve yaşam şartlarının kolaylaştırılması için hazırlanan kulübeler, ilçelerdeki bazı noktalara bıraktı.

  • Video
  • 02 Kasım 2023 15:27
  • Güncelleme : 02 Kasım 2023 15:45

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sokak köpeklerinin yaşam şartlarını kolaylaştırmak için ilçelerdeki bazı noktalara kulübe bıraktı. Köpeklere mama desteği sağlayan ekipler, gece görünür olmaları için de reflektörle kaplı tasma taktı.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, soğuk hava şartlarında sahipsiz köpeklerin korunması ve yaşam şartlarının kolaylaştırılması için hazırlanan kulübeler, ilçelerdeki bazı noktalara bıraktı. Yahşihan ilçesine bağlı Irmak köyündeki bazı bölgelerde yaşayan köpeklere mama bırakan ekipler, gece görünür olmaları için de reflektörle kaplı tasma taktı.
İrfan Aydemir, vatandaş olarak jandarmanın sokak hayvanlarına yönelik yaptığı duyarlı davranıştan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ankara’dan balık tutmak amaçlı geldiğimde jandarmanın köpeklere mama vermesi, kulübe bırakması, gece görünür olması için tasma takması gibi faaliyetlerini destekliyorum, gayet güzel bir davranış. Devamını da diliyorum buradaki hayvanlar aç kalmasın" dedi.

Kaynak: İHA

Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Jandarma ekipleri sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Ankara'da sinir krizi geçiren şahıs ilkokuldaki 20 kişiyi rehin aldı
İlginizi Çekebilir

Ankara'da sinir krizi geçiren şahıs ilkokuldaki 20 kişiyi rehin aldı

Madenciler depremden 160 saat sonra 2 kişiyi daha kurtardı
İlginizi Çekebilir

Madenciler depremden 160 saat sonra 2 kişiyi daha kurtardı

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: 5 can kaybı! Bakan Soylu'dan açıklama
İlginizi Çekebilir

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: 5 can kaybı! Bakan Soylu'dan açıklama

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

50128

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER