Kırıkkale Tıp Fakültesi akreditasyon belgesi aldı

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Anabilim Dalı, KBB-Baş ve Boyun Cerrahisi Derneği Yeterlik Kurulu değerlendirmeleri sonucunda akreditasyon belgesini yeniden alarak başarı elde etti.

  • Sağlık
  • 27 Kasım 2023 15:30
  • Güncelleme : 27 Kasım 2023 15:30
Kırıkkale Tıp Fakültesi akreditasyon belgesi aldı

AKREDİTASYON BELGESİ 5 YIL GEÇERLİ

Kırıkkale Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı’nın, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi uzmanlık eğitiminde yeterliğini gösteren ve 5 yıl süreyle geçerli olan akreditasyon belgesi, 01 Eylül 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, ilk akreditasyon belgesini 2016-2021 yılları arasında almıştı.

 

44. TÜRK ULUSAL KBB VE BAŞ BOYUN CERRAHİSİ KONGRESİ

Akreditasyon Belgesi, 44. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi’nin açılış program etkinlikleri kapsamında, 15 Kasım 2023 tarihinde, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Cenk Ecevit ve Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Aslı Şahin Yılmaz tarafından, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuray Bayar Muluk’a verildi. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ela Cömert, Doç. Dr. Burak Mustafa Taş ve Arş. Gör. Dr. İrem Altuntop da törende hazır bulundu. 

KBB Anabilim Dalı'nda görev yapan isimler arasında Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuray Bayar Muluk, Prof. Dr. Ela Cömert, Doç. Dr. Ziya Şencan ve Doç. Dr. Burak Mustafa Taş bulunmaktadır. Ayrıca, 11 araştırma görevlisi doktor da KBB Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine devam etmektedir. Akreditasyon sürecinde, öğretim üyelerinin bilimsel çalışmaları, kliniğin eğitim programları, teknolojik imkanları, hasta sayıları, ameliyat sayıları ve diğer detaylı incelemeler yapılarak belge almaya uygun görüldü.

Haber: Viyan Şen

Kırıkkale Tıp Fakültesi akreditasyon belgesi aldı Kırıkkale Tıp Fakültesi akreditasyon belgesi aldı

Vali Makas’tan evsizler için önemli çağrı: "Kimse dışarıda kalmasın, lütfen bize bildirin"
İlginizi Çekebilir

Vali Makas’tan evsizler için önemli çağrı: "Kimse dışarıda kalmasın, lütfen bize bildirin"

Yargıtay'dan emsal ek ders kararı
İlginizi Çekebilir

Yargıtay'dan emsal ek ders kararı

Kırıkkale'de ittifak olacak mı?
İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de ittifak olacak mı?

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

48011

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER