KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ

İLK ANDA 5 VATANDAŞI ENKAZDAN ÇIKARDILAR

  • Gündem
  • 09 Şubat 2023 16:22
  • Güncelleme : 09 Şubat 2023 16:22
KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Türkiye tek yürek olurken, deprem bölgesinde yaraları sarma çabaları devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ihtiyaç malzemelerinin temini için büyük bir özveriyle çalışırken depremin ilk günü Hatay’a ulaşan Kırıkkale Yardımeli Derneği gönüllü üyeleri, Hatay’da enkazdan 5 vatandaşımızı çıkardı.

 

UMUTLU HABERLER

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Türkiye tek yürek olurken, Depremin ilk günü Hatay’a ulaşan Yardımeli Derneği Kırıkkale Şubesi Gönüllü Üyeleri bölgede enkazdan 5 vatandaşımızı canlı çıkardı. Depremin ilk anında yanlarına alabildikleri ihtiyaç malzemeleri ile Hatay’a ulaşan dernek üyeleri ilk olarak bölgede yapılan arama kurtarma çalışmalarına katıldı.  Yaşanan onca acıya rağmen deprem bölgesinden gelen umutlu haberler milletimize bir nebze moral kaynağı olurken, Hatay’da gönüllüler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda enkazdan canlı çıkarılan vatandaşlarımızın ekiplere moral kaynağı oldu.

 

MİLLETİMİZ TEK YÜREK

Depremin ilk anında organize olup, ellerinde hazır bulunan yardım malzemeleriyle vakit kaybetmeden yola çıktıklarını dile getiren dernek yetkilileri “Depremden haber aldığımız ilk anda dernek üyesi gönüllülerden oluşan bir ekip, elimizde hazır olan yardım malzemeleri ile vakit kaybetmeden yola çıktı. Depremin ilk günü Hatay’a ulaşan arkadaşlarımız ilk anda 5 vatandaşımızı enkaz altından canlı çıkardı. Dernek olarak ihtiyaç malzemesi teminine devam ediyoruz. Bölgede bulunan arkadaşlarımız hala arama kurtarma çalışmalarına katılmaya devam ediyor. Milletçe kenetlendiğimiz bu günlerde yaralarımızı sarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Rabbim bölgede bulunan bütün vatandaşlarımızın yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı. 

 

KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ KIRIKKALE’DEN HATAY’A YARDIM ELİ

DOĞAL AFETLERE DAİMA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ
İlginizi Çekebilir

DOĞAL AFETLERE DAİMA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

Kırıkkale’de polis sanal devriyede
İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de polis sanal devriyede

Eskişehirspor Başkanı Koca 4’te 4 yapan takıma destek isteği
İlginizi Çekebilir

Eskişehirspor Başkanı Koca 4’te 4 yapan takıma destek isteği

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

56001

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER