Mehmet Saygılı: “Tüyü yetmemiş yetimin hakkını yedirmedim!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından üçüncü kez yeniden AK Parti’nin adayı olarak gösterilen Mehmet Saygılı, Kırıkkale’de partilileri tarafından coşkuyla karşılandı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Saygılı, “Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olacak" dedi.

  • Siyaset
  • 20 Ocak 2024 16:16
  • Güncelleme : 20 Ocak 2024 16:16
Mehmet Saygılı: “Tüyü yetmemiş yetimin hakkını yedirmedim!”

KIRIKKALE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı resmen netlik kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna üçüncü kez yeniden duyurulan mevcut belediye başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı oldu. Ankara’da adaylık açıklaması sonrası Kırıkkale’ye gelen Saygılı, burada parti üyeleri ve belediye işçileri tarafından coşkuyla karşılandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER

Saygılı’nın adaylık açıklamasına destek veren partililer, ‘Başkan Saygılı’, ‘Saygılı nerede biz oradayız’ şeklinde slogan attılar. Ellerine parti bayrakları ve Türk Bayrakları alan vatandaşlar, Saygılı’nın üçüncü dönemde yeniden seçilmesi için destek mesajı verdiler. Parti binası önünde kurulan kürsüye yoğun kalabalık eşliğinde gelen Saygılı’ya, Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, bazı aday adayları ve eski il başkanları da yer aldı.

ALTYAPIYI DA YİNE BİZ YAPARIZ

Yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalardan da kısa mesajlar veren Başkan Saygılı “Kırıkkale'ye yeni yatırımlar gelmesiyle alakalı Allah nasip ederse, burada milletvekilimiz var, il başkanımız var, el ele verip Kırıkkale'mize yeni yatırımlar gelmesi için gayretle çalışacağız. Belediyecilik anlamında şunu söyleyebilirim, Kırıkkale'nin altyapısının yenilenmeye ihtiyacı var. Allah nasip ederse Kırıkkale'nin altyapısını da yine biz yenileriz. Büyüyen gelişen Kırıkkale artık nüfus artışıyla karşı karşıya. Yeni yerleşim yerleri ve yeni imar sahaları açmak zorundayız. Bu iki büyük başlık altında sayısız hizmetler var."

"Ama iki önemli konumuz belediyecilik anlamında Rabbim nasip ederse sizlerin desteğiyle inşallah beş yılı kesilmeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Biraz önce ilan etti biliyorsunuz. Bu süreçte bize güvendi. Sayın Cumhurbaşkanıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Milletvekilimize, il başkanımıza, bakan yardımcımıza, bütün Teşkilatımıza ve dualarıyla bizi destekleyen hemşehrilerime şükranlarımı iletiyorum. Asla ve asla sizin boynuzu bükmeyeceğiz. Bundan sonra da gece gündüz Rabbim nasip ederse inşallah tüyü yetmemiş, yetimin hakkını korumaya devam edeceğim. 31 Mart’a kadar durmak yok, yola devam” dedi. Konuşmaların ardından günün anısına hep birlikte fotoğraf çektirildi. AK Parti’nin siyasi şarkıları ve konfetiler eşliğinde Saygılı’nın adaylığı kutlandı.

Hırsızlık yaptığı bağ evini kundaklayan şahıs tutuklandı
İlginizi Çekebilir

Hırsızlık yaptığı bağ evini kundaklayan şahıs tutuklandı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE TEORİDEN PRATİĞE “BAĞCILIK” EĞİTİMİ
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE TEORİDEN PRATİĞE “BAĞCILIK” EĞİTİMİ

Saygılı: “Muhtarlarımız devletin ilk basamağıdır”
İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Muhtarlarımız devletin ilk basamağıdır”

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

66481

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER