MHP Seçim Startını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Teşkilatı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin startını verdi.

  • Siyaset
  • 05 Şubat 2023 13:01
  • Güncelleme : 05 Şubat 2023 13:01
MHP Seçim Startını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimini 14 Mayıs olarak işaret etmesiyle birlikte Cumhur İttifakı çatısı altında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de hızlı başladı. Seçim startını veren MHP, Başpınar Stadyumu’nda düzenlediği “Cumhuriyet’in 100. Yılında 2023 Yeni Üye Katılım” programıyla il merkezi başta olmak üzere, ilçe ve kasabalardan binlerce partilisiyle buluştu. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlikte ünlü ses sanatçısı Ali Kınık  konser verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Akpınar konuşma yaptı. Daha sona Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmaiiloğulları konuşma yaptı. Belediye başkanları, yatırımlar kapsamında kendilerine büyük destek sağlayan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’e teşekkür ettiler.

Cumhur İttifakı’nın bu kararlı ve çelikten duruşu karşısında, milli iradenin vereceği peşin kararı sakatlamak için mücadele sergileyenler var diyen Öztürk, “HDP, FETÖ, PKK destekçileri aynı masa etrafında toplanıp geleceğin daha güçlü Türkiye’sini bölmek, yoluna taş koymak için mücadele veriyor. Bu Zillet İttifakı olarak tabir ettiğimiz masanın etrafında eli kanlı, vatan haini PKK destekçileri var. Kırıkkale’den bu Zillet İttifakı’na sesleniyoruz. Milletimizi bölemeyeceksiniz, güçlü Türkiye’nin yoluna engeller koysanız da başaramayacaksınız” şeklinde konuştu. 

Haber: Mustafa ŞEN

MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi MHP Seçim Startını Verdi

OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR
İlginizi Çekebilir

OKULLAR YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

VALİ MAKAS, EŞİYLE BİRLİKTE  ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ
İlginizi Çekebilir

VALİ MAKAS, EŞİYLE BİRLİKTE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

43 ilin geçiş güzergahında denetimler sürüyor: Jandarmanın bir haftalık bilançosu
İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında denetimler sürüyor: Jandarmanın bir haftalık bilançosu

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

35805

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER