MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaplan, “Geçmiş dönemde olduğu gibi her zaman milletimizin yanındayız” dedi.

  • Gündem
  • 07 Ağustos 2024 13:14
  • Güncelleme : 07 Ağustos 2024 13:14
MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ”

SORUN VE TALEPLERİ YERİNDE İNCELİYOR

TBMM’nin tatile girmesinin ardından AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, ilçelere ziyaretlere başladı. Burada hem belediye başkanları hem de ilçe halkıyla bir araya gelen Kaplan, acil çözülmesi gereken sorunları ve talepleri yerinde tespit ediyor. Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve parti yönetimiyle birlikte yaptıkları ziyarette Kaplan, “Her bir hemşehrimizin paylaştığı düşünceler, dile getirdiği öneriler ve içtenlikle ifade ettiği duygular bizim için büyük bir değer taşıyor” dedi.

HACILAR KASABASI’NI ZİYARET ETTİLER

Milletvekili Kaplan, “İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve Hacılar Belediye Başkanımız Osman Erdoğan ile birlikte kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hoş sohbetlerinden istifade edip, beldemiz ile ilgili sorun ve problemleri istişare ettik. Her bir hemşehrimizin paylaştığı düşünceler, dile getirdiği öneriler ve içtenlikle ifade ettiği duygular bizim için büyük bir değer taşıyor. Hemşehrilerimizin katkılarıyla, beldemiz için daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha ileriye taşıyacak adımları hep birlikte atabileceğimizin inancındayız” ifadesinde bulundu.

GEREKEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Kaplan, “Programlarımız dahilinde Hacılar, Karakeçili, Delice ve Çerikli’yi ziyaret ettik. Diğer günlerimizde de bütün ilçelerimizi ve imkanlar dahilinde köylerimizi ziyaret edeceğiz. Sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. Kaplan, “Hacılar Kasabamızda, İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve Belediye Başkanımız Osman Erdoğan ile birlikte Belediyemizde muhtarlarımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Beldemizin ve köylerimiz talep ve ihtiyaçları ile ilgili gerekli görüşmeleri sağlayıp sorunlara çözüm yolları aradık. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ” MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ” MİLLETVEKİLİ KAPLAN: “İLÇELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim" konutları hızla yükseliyor
İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim" konutları hızla yükseliyor

KIRIKKALE’YE AĞIR TONAJLI ARAÇLAR GİREMEYECEK!
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’YE AĞIR TONAJLI ARAÇLAR GİREMEYECEK!

KIRIKKALE’DE MÜSTEHCENLİK SUÇUNDAN BİR KİŞİ YAKALANDI
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’DE MÜSTEHCENLİK SUÇUNDAN BİR KİŞİ YAKALANDI

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

91449

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER