TSYD Ankara Kupası öncesi Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi

  • Spor
  • 16 Kasım 2023 15:47
  • Güncelleme : 16 Kasım 2023 15:58
TSYD Ankara Kupası öncesi Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi

Bu yıl 56.’sı düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası öncesinde Gençlerbirliği Futbol Kulübü ve MKE Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi.
Türk futbolunun en eski turnuvalarından, Başkent Ankara’nın gelenekselleşen ve bu yıl 56. kez düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Kupası, 18 Kasım Cumartesi günü MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.
Müsabaka öncesinde sarı lacivertlilerin futbolcusu Atakan Çankaya ile kırmızı siyahlıların başarılı oyuncusu Uğur Akdemir, TSYD Ankara Şubesi binasında bir araya geldi. Fair-play çerçevesinde bir maç geçmesini temenni eden iki futbolcu ve TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, maç hakkında görüşlerini paylaştı.
Tarhan, kupanın iki defa Eryaman Stadyumu’nun zemini nedeniyle ertelendiğini hatırlattı. Tüm futbolseverleri müsabakaya çağıran Tarhan, “Bu kupanın bir farkı olacak. Maçın en değerli futbolcusunu seçeceğiz basın mensuplarının oylarıyla. Ondan sonra kendisine de bir ödülümüz olacak. Diğer kupalardan farkımız bu olacak” dedi.
MKE Ankaragücü futbolcusu Atakan Çankaya ise yaptığı konuşmada, “Ankara’nın çok köklü bir turnuvası. Yıllardır oynadığımız ve mücadele ettiğimiz bir turnuva. Biz de elimizden geldiğince bu kupaya layık bir mücadele etmek istiyoruz. Ortada bir kupa varsa. Biz buna talibiz ve almak istiyoruz” diye konuştu.
Gençlerbirliği’nin tecrübeli oyuncusu Uğur Akdemir de bu önemli maçta yer alacaklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Türk futbolunun en değerli ve köklü turnuvalarından TSYD Kupası’na katılacağımız için çok mutluyuz. Çok özel ve 56 yıldır süren bir turnuva. Biz de bu kupaya talibiz. Fair-play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

TSYD Ankara Kupası öncesi Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi TSYD Ankara Kupası öncesi Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi TSYD Ankara Kupası öncesi Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi

Ankara’nın 5 bin yıllık tarihi Külhöyük’teki kazılarla gün yüzüne çıkıyor
İlginizi Çekebilir

Ankara’nın 5 bin yıllık tarihi Külhöyük’teki kazılarla gün yüzüne çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam mesajı
İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memura zam mesajı

Millî Eğitim Müdürü Aydın,  "Millî eğitime ve eğitime bir vizyon katmak için buradayız"
İlginizi Çekebilir

Millî Eğitim Müdürü Aydın, "Millî eğitime ve eğitime bir vizyon katmak için buradayız"

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

18879

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER