Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız'

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Keskin ilçesine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Keskin’de çalışan Yahşihanlı hemşehrilerini işyerlerinde ziyaret eden Türkyılmaz, hayırlı işler temennisinde bulundu.

  • Siyaset
  • 29 Kasım 2023 15:02
  • Güncelleme : 29 Kasım 2023 15:02
Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız'

ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP’den yeniden aday adaylık başvurusunu yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Göreve geldiği günden itibaren sahada olan Türkyılmaz, hem Yahşihan’da hem de diğer bölgelerde ziyaretlerini sürdürüyor.


HER ANINIZDA HEP YANINIZDAYIZ

‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganıyla halkın gönlüne hitap eden ve çalışmalarıyla takdir toplayan Türkyılmaz, bu kez Keskin ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Yahşihan’da ikamet edip Keskin ilçesinde çalışan vatandaşlarla bir araya gelen Türkyılmaz, sorun ve taleplerini dinledi. Dinlediği sorunlar karşısında hemen çözüm üreten Türkyılmaz, konuyla ilgili birim müdürlerine talimat verdi.


ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

Ziyaretlerin anısına Türkyılmaz, hemşehrilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten Türkyılmaz, “Her bulduğumuz fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yanı sıra diğer ilçelerimizde görevli hemşehrilerimizi de ziyaret ederek her zaman onların yanlarında olduğumuzu, sorun ve taleplerinin çözümü noktasında elimizden geleni yapmak istediğimizi söylüyoruz.”

Haber: Viyan Şen

Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız' Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız' Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız' Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız' Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız' Türkyılmaz'dan Keskin'e ziyaret: ' her anınızda hep yanınızdayız'

Şanlıurfa'da bir evden 5 cenaze çıktı
İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa'da bir evden 5 cenaze çıktı

Kırıkkale’de 13 bin 194 araç denetlendi
İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de 13 bin 194 araç denetlendi

Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında tahliye kararı
İlginizi Çekebilir

Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında tahliye kararı

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

53334

Kırıkkalegücü’nde kriz çözüldü! Futbolcuların paraları ödenecek

Sanayi üretimi yıllık yüzde 1,1 arttı

Yavuz Kuzucu’ya anlamlı destek

Bayram ikramiyesi 3 bin TL’ye yükseliyor

Güven Gündüz ve takımından önemli başarı

Çiftçiler için yeni destekler hazırlanıyor

SIRADAKİ HABERLER