VALİ MEHMET MAKAS, KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI

Vali Mehmet Makas kurumları ziyaret etti.

  • Gündem
  • 04 Ekim 2023 12:32
  • Güncelleme : 04 Ekim 2023 12:32
VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI

İl Valisi Mehmet Makas, kurum ziyaretleri kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)'ni ziyaret etti. Ziyaretine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde başlayan Vali Makas, kurum binasını gezerek incelemelerde bulundu. Personellerle tanışarak çalışmalarında kolaylıklar diledi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdullah Sarıçiçek'ten brifing aldı.

 Vali Makas, kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak, olumsuz olaylara hızlı müdahale için teçhizat ve donanımın hazır olması gerektiğini belirtti. Ayrıca, olaylara müdahale ekibinin eğitim ve tatbikatlarla donanımlı hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Ziyaret, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve GAMER biriminde devam etti. Vali Makas, bu birimlerde çalışan personellerle görüşüp işlemler hakkında bilgi aldı ve Müdür Muhammed Ali Tekinay'dan yürütülen çalışmalar, faaliyetler ve projeler hakkında brifing aldı.

Haber: Viyan Şen

VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI VALİ MEHMET MAKAS,  KURUMLARI ZİYARET EDEREK BRİFİNG ALDI

OKULLARDA İNCELEME YAPTILAR
İlginizi Çekebilir

OKULLARDA İNCELEME YAPTILAR

KIRIKKALE’DE DEAŞ OPERASYONU!
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’DE DEAŞ OPERASYONU!

Okullarda uyum eğitimleri başlıyor
İlginizi Çekebilir

Okullarda uyum eğitimleri başlıyor

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

49640

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER