Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında Vali V. Ahmet Ferhat Özen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Vatan İçin Can Verenler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Hakan Yorulmaz’ın ailesi ile Gazi İbrahim Yılmaz ve ailesini ziyaret etti.

  • Gündem
  • 15 Temmuz 2023 13:16
  • Güncelleme : 15 Temmuz 2023 15:22
Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında Vali V. Ahmet Ferhat Özen, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Vatan İçin Can Verenler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile 15 Temmuz Şehidi Polis Memuru Hakan Yorulmaz’ın ailesi ile Gazi İbrahim Yılmaz ve ailesini ziyaret etti.

Dernek ziyaretleri ile başlayan etkinliklerin akabinde 15 Temmuz gecesi hainlerin Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlediği saldırıda şehit düşen Polis Memuru Hakan Yorulmaz’ın ailesini ziyaret eden Vali V. Ahmet Ferhat Özen’e, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Barış Cücen, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve ilgili personel eşlik etti.

Şehidimizin Babası İsmail Yorulmaz ve  Annesi Hamide Yorulmaz ile sohbet eden Vali V. Özen, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra, Genelkurmay Başkanlığının önünde darbe girişiminde bulunan terör örgütü mensupları tarafından helikopterlerden açılan ateş sonucu yaralanarak Gazi olan İbrahim Yılmaz ve ailesini evinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Valiliğimizce düzenlenen şehit yakınları, gaziler ve ailelerin onuruna düzenlenen akşam yemeği, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Polis evinde düzenlenen akşam yemeğinde Vali V. Ahmet Ferhat Özen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve protokol üyeleri gaziler ve şehit yakınlarının masalarına giderek sohbet etti.

Şehitlerimizin bizler için çok kıymetli olduğunu, bizim kültürümüzde, dinimizde şehitlik makamının aynı bir önemi olduğuna değinden Vali V. Özen konuşmasının devamında “Ülkemizde birlik, beraberlik içinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Gazilerimiz keza aynı şekilde. Onlar yaşayan abidelerimiz. Devletimiz nezdinde, toplumumuz nezdinde her zaman ayrı bir yere sahiptir. O yüzden her zaman devlet olarak kapımız açık. İnşallah bundan sonraki yaşamımızda daha güzel günler daha refah günler bizleri bekliyor olacak. Bu vesileyle bu güzel yemek törenine gelen tüm ailelerimizi saygıyla selamlıyorum. “ dedi.

Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı Vali Yardımcısı Özen 15Temmuz etkinliklerine katıldı

Otomobil PTS direğine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
İlginizi Çekebilir

Otomobil PTS direğine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’da pitbull dehşeti: Evcil hayvanın çenesini kopardı
İlginizi Çekebilir

Ankara’da pitbull dehşeti: Evcil hayvanın çenesini kopardı

Kırıkkale belediyesi ve Bem Bir-Sen  arasında imzalar atıldı
İlginizi Çekebilir

Kırıkkale belediyesi ve Bem Bir-Sen arasında imzalar atıldı

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

88432

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER