KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Kırıkkale Üniversitesi'nde gıyabi cenaze namazı, saldırılar neticesinde hayatlarını kaybeden Filistin halkı ve vatan şehitleri için kılındı.

  • Gündem
  • 17 Ekim 2023 16:11
  • Güncelleme : 17 Ekim 2023 16:13
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Kırıkkale Üniversitesi, İsrail'in Filistin'e yönelik hukuka aykırı saldırılarının sonucunda hayatlarını kaybeden Filistinliler ve tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, akademik ve idari personel ile öğrenciler  cenaze namazında bir araya geldi.

Cenaze namazı öncesi Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan bir konuşma yaparak, Gazze'deki olayların üzücü olduğunu ancak bu sıkıntıları içlerine atarak hayatlarına devam etmeleri gerektiğini ifade etti. Aynı zamanda, İsrail yönetiminin geçmişte yaşanan olayları ve yardımları unuttuğunu vurguladı. Türkiye'nin tarihsel olarak insanlara kucak açtığını hatırlatarak, uluslararası toplumun Filistin'deki zulmü durdurma çabalarına destek olması temennisinde bulundu.

Cenaze namazı, Filistin'de yaşamını yitiren kardeşlerimiz için olduğu kadar, tüm şehitlerimiz için de bir dua olacak. Duaların ardından Üniversitenin Sinan Safter Peker Camii İmam Hatibi Ahmet Temur tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve tüm şehitler için dua edildi.

Haber: Viyan Şen

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE  FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KIRIKKALE'DE YAĞAN KAR BERABERİNDE KAZALARIDA GETİRDİ
İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE'DE YAĞAN KAR BERABERİNDE KAZALARIDA GETİRDİ

BEBEĞİNE BUNU YAPMAYAN ANNELER DİKKAT!
İlginizi Çekebilir

BEBEĞİNE BUNU YAPMAYAN ANNELER DİKKAT!

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?
İlginizi Çekebilir

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

42084

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER