Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma geliyor, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi! Kaynak : Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma geliyor, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi!

Hükümet, Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için harekete geçti. 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçları yapılandırılacak. Kaynak : Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma geliyor, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi!

  • Gündem
  • 21 Ocak 2023 17:05
  • Güncelleme : 21 Ocak 2023 17:05
Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma geliyor, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi!  Kaynak : Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma geliyor, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için hazırlıklar başladı. 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan vergi ve SGK borçları yapılandırma kapsamına alınacak. Borçlar uzun vadelere bölünecek ve borçluların rahat ödemesine imkan tanınacak.

Yapılandırmaya ilişkin detaylar önümüzdeki Bakanlar Kurulu’nda ele alınacak. VERGİ, SGK, TRAFİK CEZASI, BELEDİYE BORCU, MATRAH ARTIRIMI… vergi, sigorta primi (SGK ve Bağ-Kur), idari para cezaları, trafik cezaları gibi borçlar yapılandırmaya dahil edilecek. Şirketlere matrah artırımı, kasa ve stok affı da tanınacak. Belediyelere olan emlak vergisi borçları, elektrik, su ve öğrenim kredisi borçları da yapılandırma içine alınacak. FAİZLER BÜYÜK ORANDA SİLİNECEK Taksitli ödeme seçeneklerinin yanında ana para borçlarına işleyen faizlerin büyük kısmının silinmesi bekleniyor. Daha önce de yapılan yapılandırmalarda olduğu gibi 36 aya kadar vade yapılması beklentisi yükseldi. Belli periyotlarda yapılacak olan taksitlendirmeler borçluları zorlamadan ödeme imkanına kavuşturacak. DÜŞÜK TUTARLI BORÇLAR KOMPLE SİLİNEBİLİR Düşük tutarlı olan borçların ise komple silinmesi gündeme gelebilir. KABİNEDE ELE ALINACAK

 

Feci kaza kamerada
İlginizi Çekebilir

Feci kaza kamerada

Sivas Belediyesi’nden Sivasspor taraftarına bilet jesti
İlginizi Çekebilir

Sivas Belediyesi’nden Sivasspor taraftarına bilet jesti

Kayseri’de TEM ekiplerinden operasyon: 14 gözaltı
İlginizi Çekebilir

Kayseri’de TEM ekiplerinden operasyon: 14 gözaltı

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

87701

DEVLETİN GÜLEN YÜZÜ HALKIN YANINDA

KIRIKKALE’DEN GÖKYÜZÜ GÖZLEMLENECEK!

KIRIKKALE'YE PONY MACERASI GELİYOR!

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR

HASANDEDE KÖYÜNÜ ÜZEN ÖLÜM

KIRIKKALE FUTBOL KULÜBÜ İKİNCİ KAMPINA BAŞLADI

SIRADAKİ HABERLER